Viktig information om coronaviruset

Ford får ny återförsäljare – Vallentuna Motor

2019-03-29

Det etablerade familjeföretaget Vallentuna Motor väljer att från och med april göra en storsatsning på Ford och Mitsubishi. I och med den nya satsningen blir Vallentuna Motor en premiumanläggning, vilket innebär att bilhallen kommer kunna erbjuda ett stort utbud av Ford-modeller.

Vallentuna Motor startade 1955 och har sedan dess varit ett väletablerat familjeföretag i norra Stockholm. Nu väljer företaget att göra en storsatsning på Ford och Mitsubishi.

– ­Det ska bli jättekul att komma igång med försäljningen av Ford. Enligt mig är Ford ett framtidsmärke med stort miljötänk. Ford är också ett av de ledande bilmärkena i Sverige när det kommer till transportbilar, säger Thomas Hobro, vd på Vallentuna Motor.

Inför den nya satsningen har Vallentuna Motor arbetat hårt med att utbilda befintlig personal men också med att rekrytera specifik Ford-personal. De har även rustat upp lokalerna och förberett en rad kampanjer och erbjudanden.

– I samband med satsningen kommer det att börja rulla kampanjer och erbjudanden. Bland annat har vi ett avtal med Segway där du som köper en ny Ford får en Segway på köpet, säger Thomas Hobro, vd på Vallentuna Motor.

Vallentuna Motor blir en premiumanläggning
I och med satsningen på Ford blir Vallentuna Motor en premiumanläggning, vilket innebär att bilhallen kommer att kunna erbjuda ett stort utbud av Ford-modeller. Det kommer även finnas plats för en fullserviceverkstad och reservdelshantering.

Aktuella nyheter

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Vallentuna Motor

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Vallentuna Motor