Viktig information om coronaviruset
Ford Serviceavtal

Ford Serviceavtal

Med ett Ford serviceavtal delar du smidigt upp servicekostnaderna månadsvis och det är bara att ringa och boka när det är dags för service. 


Genom att alltid lämna bilen till oss kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning och vi använder alltid Originaldelar. Vi tar också på bästa sätt hand om garantier, dessutom säkrar vi åtgärder och kontroller i enlighet med fabriksgarantin samt ser till att eventuella uppdateringar blir utförda. Som Ford återförsäljare är vi kvalitetssäkrade och arbetar enligt Ford Motor Companys världsomspännande miljöpolicy. Det kan du lita på.

Som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka. Ford Assistans är en del av vår service och hjälper dig vid ett eventuellt driftstopp, antingen med reparation på plats eller med bärgning till närmsta Fordverkstad. Assistansen hjälper dig även med bland annat hyrbil eller annat färdmedel, så att du snabbt och enkelt kan fortsätta din resa.

Boka serviceKontakta oss

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Vallentuna Motor

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Vallentuna Motor